Reklama

Smaki jesieni w restauracji Esplanada - (galeria)

Smaki jesieni w restauracji Esplanada - (galeria)
W miniony piątek w restauracji Esplanada, która mieści się w zabytkowym Pałacu na Opieszynie we Wrześni, odbyła się specjalna kolacja degustacyjna. Przygotował ją zespół kucharzy pod przewodnictwem szefów kuchni: Bartosza Fabisia i Michała Kozłowskiego.

W jesiennym menu znalazły się potrawy inspirowane tą porą roku. W menu była zupa grzybowa, tatar, gotowany okoń i sarnina. Idea kolacji degustacyjnej ma otworzyć nam kubki smakowe na tradycyjne smaki "złamane" zaskakującymi dodatkami. Zdjęcia nie oddają smaku, ale przecież jemy również oczami. Smacznego!

 

*artykuł sponsorowany



 



 



 




img_5682

img_5682

img_5684

img_5684

img_5692

img_5692

img_5702

img_5702

img_5711

img_5711

img_5713

img_5713

img_5721

img_5721

img_5729

img_5729

img_5741

img_5741

img_5772-2

img_5772-2

img_5777

img_5777

img_5780

img_5780

img_5793

img_5793

img_5811

img_5811

img_5812

img_5812

img_5852

img_5852

img_5863

img_5863

img_5890

img_5890

img_5917

img_5917

img_5920-2

img_5920-2


Podziel się
Oceń

Reklama